Samenwerking tussen Klinieken St-Jan, St-Anna-St-Remigius en St-Etienne

De klinieken Sint-Jan, Sint-Anna - Sint-Remigius en Sint-Etienne hebben op 9 december 2004 een samenwerkingsovereenkomst afgesloten op lange termijn, die resulteert in een ziekenhuisgroep van meer dan 800 bedden.
Deze overeenkomst heeft als voornaamste doelstelling gezamenlijk een medisch project te ontwikkelen dat zal toelaten, in de drie instellingen, de patiënten zorgen aan te bieden van optimale kwaliteit aan de hand van ultramoderne spitstechnologie.

De drie klinieken zullen hun partnership bevestigen door het oprichten van een Groepering van Economisch Belang ( GEB ). De gemeenschappelijke activiteiten van de drie klinieken zullen in deze groepering ondergebracht worden. De complementariteit van deze activiteiten blijft behouden en nieuwe synergieën zijn hierdoor mogelijk.

De Kliniek St-Jan bevindt zich op de Kruidtuinlaan 32 te 1000 Brussel en beheert 365 bedden. De Kliniek St-Anna - St-Remigius bevindt zich op de J. Graindorlaan 66 te 1070 Anderlecht en biedt 258 bedden aan en de Kliniek St-Etienne, met een capaciteit van 180 bedden, is gelegen op de Middaglijnstraat 100 te 1210 St-Joost-ten-Noode.

G. de Fauconval : Afgevaardigde Bestuurder van deKliniek St. Anna – St. Remigius -St. Etienne
Dr. P. Gérard : Algemeen Directeur Kliniek Sint-Jan
Dr. K. Boute : Afgevaardigde Bestuurder van de vzw St. Vincentius (St. Etienne)
10 dec 2004
Bron: Belga
meer over
zie ook rubriek