Boek : Een duidelijke kijk op kanker, van prof. dr. Filip Lardon

Dit boek is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over kanker. Stap voor stap leest u wat kanker precies is, hoe vaak de ziekte voorkomt, hoe en waarom ze in het lichaam ontstaat, hoe een tumor groeit en welke gevolgen dat heeft. Ook klinische aspecten, zoals de diagnosestelling, de vooruitzichten voor de patiënt en de huidige en toekomstige behandelingsmethoden, worden besproken. Tot slot krijgt u een bondig en gericht antwoord op een aantal veelgestelde vragen over kanker.
Dit mooi geïllustreerde boek is bijzonder toegankelijk geschreven en bevat een verrassend aanbod van wetenswaardigheden over het leven en over de gevolgen van een cel die in het lichaam ontspoort.

Een deel van de opbrengst van dit boek gaat naar de Stichting tegen kanker.

Prof. dr. Filip Lardon is hoogleraar aan de faculteit geneeskunde van de Universiteit Antwerpen en diensthoofd van het laboratorium van kankeronderzoek en Klinische oncologie. Met zijn kankeronderzoeksteam gaat hij op zoek naar nieuwe inzichten in het ontstaan, de groei en de behandeling van tumoren. Daarnaast geeft hij verschillende voordrachten over kanker en zette hij een antirookproject voor jongeren op. Voor zijn informatie- en sensibiliseringscampagnes werd hij bekroond met de Prijs Dienstverlening van de Universiteit Antwerpen


Een duidelijke kijk op kanker. als een cel in het lichaam ontspoort ...
Filip Lardon
ISBN 9789034194404
€ 19,95
Standaard Uitgeverij
boek bestellen