Psoriasis : Alocado, de weg naar een aangenamer leven

Alocado is een natuurlijke behandeling voor psoriasis. Het werd 15 jaar geleden ontworpen in klinieken aan de Dode Zee en is nu voor het eerst beschikbaar in België. Het wordt aanbevolen door de Psoriasis Liga. De Alocado behandeling kan worden toegepast op alle types van Psoriasis, dankzij een uitgebreide productengamma gedeeld in 6 producten voor de huid en 4 producten voor de hoofdhuid. Alle Alocado producten hebben een gezamenlijke basis van avocado olie, aloë vera en mineralen van de Dode Zee. In aanvulling hebben ze hun eigen ingrediënten die hun specificiteit maken. Het bevat geen Cortisone noch enig ander synthetisch middel. Dankzij een 100% natuurlijke compositie toont Alocado geen bijwerking, op korte noch op lange termijn. Enkel bij gekende allergie op één van de inhoudstoffen is het gebruik af te raden.
Het Alocado systeem
Alocado is een unieke behandelingsmethode in de wereld van psoriasis. Door één combinatie van specifieke producten voor te stellen per stadium van de huidaandoening' style='color:#00896e;border-bottom:1px dotted #00896e;'>huidaandoening, lost Alocado één van de grootste problemen van psoriasis op: Hoe behandelt men het best de verschillende symptomen van de ziekte?

Psoriasis is een gecompliceerde ziekte dat meerdere stadia kent. Al die stadia zijn een combinatie van verschillende symptomen, gaande van roodheid en zwellingen tot harde schilfers en ontstekingen. Jeuk komt bij deze verschillende symptomen gewoonlijk ook bij, en er is altijd sprake van een uitgedroogde zone.

Een enkel product kan al die symptomen niet behandelen, daar elk symptoom of groep van symptomen een aangepaste oplossing nodig heeft. Sommige ingrediënten zijn zeer doeltreffend voor het behandelen van één bepaald symptoom, maar zijn krachteloos bij andere symptomen.

Alocado lost dit probleem op met een gamma van producten die speciaal zijn ontworpen om de verschillende symptomen te behandelen die men tegenkomt in de diverse stadia van psoriasis.

10 producten in totaal - 6 voor de huid en 4 voor de hoofdhuid, elk product met een goed gedefinieerde rol - laten toe om de symptomen afzonderlijk te behandelen, te beginnen met het meest dringende symptoom om stap per stap verder te gaan, systematisch, voor een werkelijk en voelbaar resultaat.

Elk Alocado behandeling combineert gemiddeld 2 tot 3 producten om een optimaal resultaat te verkrijgen.

Hoe werkt het Alocado Systeem
  1. Het is allereerst belangrijk om de getroffen zone goed te onderzoeken en de verschillende symptomen correct te onderscheiden
  2. Hierna identificeert men het meest prominente symptoom
  3. De behandeling kan dan beginnen, door de gespecifiëerde producten aan te brengen aan het geïdentificeerde symptoom
  4. Eens het dringendste symptoom goed is behandeld, moet men opnieuw de getroffen zone analyseren om het volgende symptoom te identificeren dat behandeld moet worden
  5. Men gaat zo door tot het laatste symptoom is behandeld
  6. Eens de zone is genezen, kan men beginnen met de fase van onderhoud en preventie


Voor meer informatie over Alocado, en om te weten welke producten te gebruiken voor Uw psoriasis, klikt U op Alocado voor de huid of Alocado voor de hoofdhuid