Brusselse Kliniek Sint-Jan doet oproep naar vrijwilligers

Vorig jaar werd devrijwilligerswerking van de Kliniek Sint-Jan nog uitgeroepen tot “Vrijwilliger van het Jaar”. Geďnteresseerd om vrijwilliger te worden
in de Kliniek Sint-Jan? Op dinsdag 2 oktober 2007, van 9u30 tot 13u00, kunnen alle geďnteresseerden tijdens een informatiesessie van nabij kennis maken met de vrijwilligerswerking (Kliniek Sint-Jan, Kruidtuinlaan 32, 1000 Brussel). U krijgt er dan alle nodige informatie om meteen als vrijwilliger aan de slag te gaan. Gelieve vooraf telefonisch in te schrijven op het nummer 02 221 90 39 of via mail op vrijwilligerswerk@klstjan.be.
Over de Kliniek Sint-Jan
De Kliniek Sint-Jan, gelegen in hartje Brussel, biedt met haar hooggespecialiseerde team van 1.100 medewerkers een kwalitatief en uitgebreid verzorgingspakket aan. Het gaat om een totaalzorg gebaseerd op de erkenning van de lichamelijke, emotionele en sociale noden van de patiënt. Respect voor de veelheid van culturen, overtuigingen en religies staat daarbij centraal. De Kliniek Sint-Jan bestaat sinds 1211 en kan buigen op acht eeuwen ziekenhuistraditie.
28 sep 2007 07u43
zie ook rubriek