Gazet van Antwerpen strijkt een week lang neer in het UZA

Vanaf maandag 26 januari loopt in de Gazet van Antwerpen een week lang een minireeks over het UZA. Een journalist kampeerde een week lang in het ziekenhuis en tekende boeiende verhalen op. Geen droge medische kost, maar een blik achter de schermen met een hoofdrol voor medewerkers én patiënten.

“We kijken er allemaal al naar uit”, zegt Johnny Van der Straeten vandaag in de Gazet van Antwerpen . “Gazet van Antwerpen is voor ons een belangrijke nieuwsbron, we willen niet alleen weten wat er reilt en zeilt in de wereld, maar ook in de regio.” Voor de grote baas van het UZA is communicatie, zowel in het ziekenhuis als daarbuiten, belangrijk.

Enthousiaste groep

“Ik verwacht dat de reeks een positief effect zal hebben op onze 2.600 medewerkers. Laat ze zelf hun verhaal maar doen. De lezer zal merken dat we hier een enthousiaste groep hebben, die er stuk voor stuk elke dag zijn schouders onderzet.”

 

BinnensteBuiten

U leest de verhalen over het UZA vanaf maandag 26/1 op de regiopagina's (edities Metropool Zuid en Metropool Stad) van de Gazet van Antwerpen.

Maguza.be plaatst elke dag één verhaal in de kijker.

www.gva.be | www.maguza.be

24 jan 2009 10u07
Bron: MagUZA.be
meer over
zie ook rubriek