BEKENTENIS SEXUEEL MISBRUIK: onmiddellijke opvang op 106 - Tele-Onthaal

Heeft deze gebeurtenis bij u gevoelens losgemaakt en wil u daar in alle vertrouwen met iemand over praten, dan kan dit – nu en later – op het telefoonnummer 106 van Tele-Onthaal. Als de lijnen bezet zijn weet dan dat u ook volgende dagen terecht kan bij Tele-Onthaal. Ook via internet biedt Tele-Onthaal een anoniem CHAT-gesprek. Ga hiervoor naar www.tele-onthaal.be
Tele-Onthaal biedt ONMIDDELLIJKE opvang voor mensen die erg aangegrepen zijn door de bekentenis van de bisschop van Brugge. Zowel slachtoffers van seksueel geweld, als daders en nabij betrokkenen kunnen terecht op het gratis noodnummer: 106, 24u/24u.

De bisschop “out” zich als dader, wat uiterst uitzonderlijk is en van grote maatschappelijke betekenis! Het kan daders aanmoedigen om met hun problematiek en de door hun gepleegde feiten naar de hulpverlening te stappen. Het is dan ook uiterst belangrijk om ook hen op te vangen. We hopen dan ook dat jullie bij de berichtgeving de hulpverlening van Tele-Onthaal vermelden. Tele-Onthaal zorgt ook voor deskundige doorverwijzing op maat van de betrokkene.
23 apr 2010 13u06
zie ook rubriek